Специалист в хидроизолациите
Специалист в хидроизолациите
Специалист в хидроизолациите
Slider

Поливинилхлоридът, познат под абревиатурата PVC, е третият най-разпространен пластичен материал след полиетилена и полипропилена.
PVC- то се използва широко в строителството, защото е по-ефективен от традиционните материали като мед, чугун, месинг и др. при използването му за тръби, тръбопроводи и др.
С добавката на пластификатори (най-широко използваните са фталати) се използва в производството ел. кабели и проводи, замествайки каучука.
Чистият поливинилхлорид е бял, крехък материал. Не е разтворим в алкохолни съединения, но е леко разтворим в тетрахидрофуран, поради което тетрахидрофуранът се използва за студено залепване на снадките при фолиата от PVC.
 КАЧЕСТВО УСТОЙЧИВОСТДОБРИ ЦЕНИБЪРЗ МОНТАЖ
PVC хидроизолаци на покриви

Ние от HYDRO PVC MASTER предлагаме поставяне на PVC и ТРО хидроизoлации на покриви и различни видове строителна дейност.

Свържете се с нас за повече информация. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Loading...
  • Монтаж

    Ролките се развиват върху непрекъснатата основа и се припокриват на широчина 70 мм при баластирана или слепена система и минумум 100 мм при механично скрепена система. Мембраната се полага свободно за компенсиране движенията на конструкцията и за осигуряване хоризонтална въздушна циркулация в подпокривното простанство. Когато мембраната е залепена с лепило, хидроизлационният слой се обединява с основата. Не е необходимо конструкцията да се пробива, но движенията и следва да се оразмерят в проекта. В местата на припокриването им лентите се заваряват с горещ въздух при температура над 500°С за създаване на непрекъсната хидроизолационна повърхност. 

  • Материали
  • Предимствана на PVC хидроизолация
  • Защитете покрива си

История на PVC мембраните

Изолационните мембрани от PVC се използват от над петдесет години. PVC мембраната е открита случайно. През 1835 г. френският химик Анри Виктор Реньо стига до заключението, че виниловия хлорид, след продължително излагане на слънчева светлина, образува бял прах - поливинил хлорид. Почти сто години минават преди немският химик Фриц Клате да синтезира винилов хлорид от ацетилен и хлороводород през 1912 г. Това полага основите за промишленото производство на PVC. Днес PVC мембраните са основна част от хидроизолационната технология. Изключителни физични характеристики и добро съотношение цена/качество правят PVC основния избор при различни приложения. Лесен за обработка, подходящ във всички климатични зони, самозагасящ се и паропропусклив.

Най-добрата изолация за Вашия покрив


Поливинилхлоридът (PVC) е изключително здрав и еластичен материал, което значи, че той няма да промени своите

размери и да се разкъса под въздействие на големите температурни амплитуди.

София

+359 889 691 139

hydropvcmaster@gmail.com

© Hydro PVC Master. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME